Bollore Kookstudio

Op zoek naar een mooie locatie voor een culinaire activiteit met een groep vrienden of collega’s in Tilburg?

In onze prachtige kookstudio Bollore organiseert onze Chef culinaire workshops voor groepen vanaf 6 tot 18 personen. Bij Bollore staat samen koken centraal. Onze kookstudio in Tilburg biedt plaats aan groepen en dat maakt de ruimte ideaal voor een korte cursus koken tijdens bedrijfsuitjes, teambuildings en familiereünies. Het koken aan de prachtige kookeilanden zorgt ervoor dat het koken met collega’s of vrienden een gezellige groepsactiviteit wordt. Wij bieden diverse mogelijkheden voor een geslaagd uitje in Tilburg!

Bollore koken op maat aan de haven Een kookworkshop bij ons volgen met je vrienden of collega's is anders dan bij de meeste kookstudio's. Uw keuze voor onze kookstudio garandeert u een professioneel begeleide middag of avond waar iedereen de handen uit de mouwen moet steken. Er zijn in de omgeving van Tilburg diverse kookstudio’s gevestigd, maar voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje is het erg belangrijk dat u de juiste locatie uitkiest.

Kookstudio Bollore De workshop onderscheidt zich van anderen door haar gezelligheid en de manier van werken aan de kookeilanden. Tijdens een workshop in onze kookstudio bereidt u met uw groep het hele menu en niet slechts een klein onderdeel ervan. Een kookworkshop bij Bollore volgen is een bijzondere ervaring. Onze chef ontvangt u met een hapje en een drankje. Na de uitleg van het menu door onze chef gaat u zelf aan de slag in een van onze compleet uitgeruste kookeilanden. Nadat je samen met je vrienden of collega's alles bereid hebt gaan jullie aan tafel om te genieten van het resultaat.

Bon Appetit

http://www.bollore.nl/

Click me