BEMOEI BUREAU 013

FULL SERVICE MARKETINGBUREAU VOOR CONCEPT, CREATIE EN IMPLEMENTATIE

 

BEMOEI BUREAU 013 zet bedrijven steviger op de kaart door hun merk, product of dienst te versterken bij bestaande en nieuwe doelgroepen. We laten zien wie je bent of wilt zijn, vanuit je eigen identiteit. En die vertalen en bewaken we in alles wat je doet.

Om met ons in zee te gaan, moet je wel een beetje lef tonen. We houden van een gedurfde aanpak... en jij bepaalt hoe ver we gaan!

 

Gevraagd én ongevraagde bemoeienissen

Bemoeien doen we niet alleen gevraagd, dat doen we ook ongevraagd. Als we een kans voor je voorbij zien komen, een inspirerend artikel zien of onze kennis met je willen delen, dan laten we ook van ons horen. Altijd om je verder te helpen. 

All-round

We bieden het totale plaatje: van strategie en concept tot een compleet en concreet plan van aanpak en de uitvoer daarvan. We werken hierbij samen met experts op verschillende vakgebieden. Voor elke opdracht creëren we een team dat het beste past bij jou als klant en bij je vraag. En wil je eigen disciplines inbrengen (vanuit je netwerk)... geen probleem, ook daar werken we graag mee samen.

 Voor elk budget maximale exposure

Door krachten te bundelen en een beroep te doen op lokale netwerken, zijn wij in staat om bedrijven met een minimale tijd- en geldinvestering maximale exposure te geven.

 

Chantal van der Nat

Wendy Dassen

www.bemoeibureau.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 - 10 15 50 09 of 06 – 38 90 46 66

 

 

Click me